Abonner på vores indlæg

Vi ses den 29. maj til 1. juni 2014

SE PROGRAMMET FOR MUSIK OG UNDERHOLDNING - her

NUMMERET TIL INFORMATIONEN - 98 28 20 20

Mobil APP - Hent vores App til smartphone her

    Ingen kommende events.

Om Hjallerup Marked

Hvert år deltager godt 200.000 glade mennesker og 400 heste fra hele Norden i Hjallerup Marked, der er blandt Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder.

Hestemarkedet er sjælen i Hjallerup Marked! Hjallerup Marked var helt tilbage i 1700-tallet et hestemarked. Det er en tradition, der er bibeholdt, og det der gør Hjallerup Marked til et helt specielt marked. Men Hjallerup Marked er meget mere end heste - Hjallerup Marked er for store og små årets store begivenhed, som folk i tusindvis ser hen til og har gjort det gennem århundreder. Hjallerup Marked er også smådyr, kræmmere, underholdning, tivoli, gøgl og landevejens farende svende.

Hjallerup Marked er i dag blandt Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder. Hjallerup Marked kaldes også den 3. højtid i Vendsyssel. Ifølge anekdoten opremsede drengen i den vendsysselske landsbyskole på lærerens forespørgsel nemlig de tre store højtider som: Jul, Påske og Hjallerup Marked.

Hjallerup Marked afholdes altid første weekend i juni (dagene omkring 1. søndag i juni måned) og arrangeres af Hjallerup Markedsforening. Siden 1966 har frivillige på ulønnet basis sørget for en god og tryg afvikling af Hjallerup Marked.

Ultimate Web